Over Gerko Last

Gerko Last: een geboren Groninger (1973), maar ik woon al m’n halve leven in Friesland. Met groot genoegen.

Ik ben van beroep fondsenwerver, verhalenverteller, communicator, journalist. Maar ook (en vooral!): echtgenoot en vader van drie zoons.

Sinds 2011 werk ik als zelfstandig fondsenwervings- en communicatieadviseur voor een groot aantal klanten. Ik heb ervaring met leiding geven aan middelgrote en kleine afdelingen, met sterk geloof in de (benedictijnse) principes van dienend leiderschap.

Samen met mijn klanten werk ik aan een betere fondsenwerving en communicatie. Wat dat in de praktijk inhoudt? Vaak een betere organisatie, sterkere teksten en een diepere relatie met donateurs. Maar ook: duidelijke doelstellingen en heldere afspraken over ‘wie doet wat’. En o ja, betere resultaten uit fondsenwerving!

Mijn passie? Kennis overbrengen! Ik maak graag mensen (en dus organisaties) betere professionals. Zodat zij hun capaciteiten nog beter kunnen inzetten voor hún doel. Dat is prachtig werk, daar geniet ik iedere dag van.

Meer weten? Bel: 06-36037641 of neem op een andere manier contact op.

Download hier mijn CV

Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel