← terug naar blogoverzicht

Ben je erbij in Rotterdam?

Op de Vakdag Fondsenwerving op 19 november mag ik twee rondetafelsessies verzorgen over het geefgedrag van christelijk Nederland. Ik heb er ongelooflijk veel zin in. Het is elk jaar weer een feestje om m’n kennis hierover te mogen delen met collega-fondsenwervers. Ben je er bij? Dat zou leuk zijn!

Waar gaan we het over hebben? Ik noem een paar dingen die aan de orde zouden kunnen komen in de skyboxen van de ‘voetbaltempel’ De Kuip:

  1. Christenen verwachten zelf dat ze in de komende jaren weer méér gaan geven, blijkt uit onderzoek. Hoe zit dat? En wat betekent dit voor jouw organisatie?
  2. Wat zijn ‘typische onderwerpen’ waar christenen graag voor geven? En waar NIET voor?
  3. Hoe bereik je de kerken in Nederland? Wat zijn de do’s en de dont’s?
  4. Hoe maak je verschil tussen types christenen? Of is het allemaal één pot nat?

Dit zijn uiteraard maar een aantal voorbeelden van onderwerpen die we zouden kunnen bespreken. Het zijn met nadruk rondetafelsessies, waarbij iedereen de gelegenheid heeft zijn of haar vraag te stellen én – graag zelfs! – kennis in te brengen. De bedoeling is om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

Wil je erbij zijn en heb je alvast een dringende vraag? Stuur dan een mail naar gerko@lastcommunicatie.nl en ik zal proberen de vraag te beantwoorden in Rotterdam. En als een vraag heel erg leuk is, zal ik er een aparte  Inspiratiebrief aan wijden in de komende periode.

En o ja, áls je in Rotterdam bent: meld je snel aan voor de rondetafelsessies; ze zijn meestal zomaar volgeboekt.

P.S. Kun je niet in Rotterdam komen maar wil je wel graag een keer met me van gedachten wisselen? Neem gerust contact op.

 

Reacties zijn uitgesloten.